29 august 2012

Exercitiu...dintr-un unghi mai pozitiv!

Puteti incerca acest exercitiu daca veti considera util sa faceti asta. Cu multa practica vor functiona in mod sigur, atata timp cat realitatea este doar un mod de perceptie...

1. In urmatoarele 24 de ore vorbiti in mod deliberat cu multa speranta si entuziasm despre tot ce va inconjoara, despre slujba despre sanatate despre viitor. Vorbiti mai mult decat de obicei si cu maxim de optimism de care sunteti capabili, despre absolut orice. Se poate sa nu va fie prea usor iar mintea va caut sa faca ce a facut si pana in prezent enumerand problemele... Ideea e sa va doriti foarte mult sa faceti asta, si in mod sogur veti reusi.

2. Dupa aceste 24 de ore, continuati! Prelungiti termenul la o saptamana, cu aceeasi vointa si cu acelasi entuziasm. Dupa aceasta saptamana, va puteti intoarce la ceea ce numeati 'realism', veti observa ca ce era acum o saptamana 'realism' este de fapt NEGATIVISM!!!
Cand majoritatea oamenilor spun ca sunt realisti se inseala de fapt pe ei insisi, sunt de fapt pesimisti.

3. Mintea trebuie alimentata la fel ca si trupul, pentru a avea un trup sanatos trebui sa facem miscare sa avem grija ce mancan etc. Mintii trebuie sa-i oferim ganduri hranitoare, depline. Asa ca incepeti chiar acum sa va hraniti mintea cu ganduri pozitive si veti fi martorul unei schimbari radicale a vietii dvs.
Si nu uitati sa aveti credinta! Sa credeti in dvs. si in potentialul infinit pe care il aveti. Ceea ce credeti va deveni incet dar sigur realitate!

4. Cautati enunturi pozitive, sau compuneti dvs. unele, invatati cate unu pe zi, iar dimineata si seara inainte de culcare repetatile in gand de mai multe ori, in acest timp simtit intens fiecare cuvant pe care-l rostiti.
O sa va ia timp sa inlocuiti programele negative din subconstient, dar sunt convins ca merita.

5. Faceti o lista cu toti prietenii dvs. apoi alegeti compania celor mai pozitivi dintre ei, petreceti mai mult timp in compania lor, nu renuntati insa la cei negativisti doar faceti o pauza in a-i mai vedea. Apoi reveniti la intrevederile si cu cei mai negativisti cand noul dvs. tipar de gandire pozitiv este bine conturat, aveti insa grija, negativismul este contagios.

6. Evitati conflictele de orice fel... Pe cat posibil evitati certurile... contracarati o situatie negativa intr-un mod pozitiv.

Secretul unei vieti mai bune consta in eliminarea acelor ganduri invechite, bolnave, moarte. Le puteti inlocui cu ganduri impregnate in credinta, noi, vitale, dinamice.

Nu va indoiti nici o clipa, o infuzie de ganduri pozitive va vor oferi o personalitate noua, o perspectiva asupra vietii noua.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu