28 august 2012

De ce?

Aceasta intrebare are multe raspunsuri, si pe cat de multe pe atat de diferite. Insa este un moment cand ramanem suspendati, si acel moment apare atunci cand aceasta intrebare nu are un raspuns. Nu putem afla cu nici un chip raspunsul sau mintea noastra nu vrea sa accepte raspunsul gasit. In viata asta sunt multe lucruri care nu tin de noi, si pe care bineinteles ca nu le putem intelege... Singura solutie este sa trecem peste acest raspunsul acestui, de ce?

Vom avea ceva de munca cu mintea noastra pana sa poata accepta trecerea mai departe dar cu putin exercitiu se poate. In fata problemelor trebuie sa fim ca o frunza ce pluteste pe o apa curgatoare, cand o piatra ridica nivelul apei, frunza se ridica si ea trecand pe deasupra, nu opune nici o rezistenta fiind usoara si flexibila... Daca nu intelegem ceva nu are sens sa ne invinuim pe noi sau pe altii sau pe Dumnezeu. Oricat am urla acest Dumnezeu va ramane tacut si inchis iar vorbele noastre vor fi absorbite de eter. 

Treci peste si nu uita ca sunt multe lucruri bune pe care nu le vezi, nu uita ca sunt multi oameni buni pe langa care treci, si bineinteles de care nu-ti pasa. Daca nu poti vedea binele din jurul tau lumea va fi neagra si pustie iar tu un neinteles ce sufera...doar din pasiune!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu