25 iunie 2012

Vrei sa fii negativ? VORBESTE CU MINE!

Aceasta minunata societate in care ne savuram existenta s-ar putea spune ca este limitativa, sau mai bine spus crezurile, conceptiile, modalitatea de a gandi a societatii, ne creaza un sablon in interiorul caruia ne invartim cu succes ani de zile (sau o viata)  realizarile fiind o serie de frustrari.

Oamenii care creaza aceasta societate iti induc o serie de programe ce functioneaza pe principii de genul: nu pot, nu merit, nu exista, este imposibil, n-are sens.
NU POT, eu nu sunt capabil sa fac asta!
NU MERIT, desi este destul de ascuns in mintea noastra acest program se manifesta destul de des, din cauza stimei de sine etc.
ESTE IMPOSIBIL, acest lucru este ceva imposibil nu-l pot face, aceasta metoda o fi buna si o merge la tine, in cazul meu nu se aplica.
N-ARE SENS, nu are rost sa invat atata ca oricum nu se stie, nu are rost sa incep o afacere ca voi da faliment si...

De cand ne nastem intalnim aceste programe care sunt instalate incepand de la parinti si terminand cu societaea, intalnim oameni care intra in viata noastra ne devin prieteni, sotii/soti, credem in ei si le impartasim visele iar la finalul istorisirii ne trezim cu un ironic, nu poti ma tu face asa ceva, cine esti tu sa poti, baga-ti mintile in cap si dute la munca!

In acel moment programelul este scris si instalat in mintea noastra, problema e ca acel program odata instalat se transforma in virus si invadeaza putinele crezuri pozitive pe care le mai aveam distrugandu-le. Este greu sa scapi de aceste programe odata instalate dar nu imposibil!

De aceea paziti-va mintea si fiti atenti la oamenii care intra in viata voastra!

Un comentariu:

  1. Buna.
    Poate schimbati culorile la fond pe un crem macar in loc de olive-ul asta, devenind lizibil acest blog!

    RăspundețiȘtergere