29 august 2012

Retete pentru dureri de inima...

Dati-mi va rog o reteta pentru dureri de inima...

Aceasta rugaminte ciudata si destul de jalnica apartine unui barbat, caruia doctorul i-a spus ca sentimentul de neputinta de care se plangea nu are cauza fizica. Necazul lui era ca nu se putea ridica deasupra amaraciunii, suferea de o "maladie a personalitatii"nascuta din durere.

Medicul l-a sfatuit sa caute un tratament pentru suflet.

 Exista vre-o reteta spirituala care poate alina cumplita durere de inima?

Exista un soi de remediu, o parte din acesta este activitatea fizica, bolnavul trebuie sa evite tentatia de a sta de pomana si a fi deprimat! 

Un avocat ce avea un fundament filosofic solid i-a spus unei femei care se plangea de aceeasi durere, ca remediul optim este sa ia o perie sa se puna in genunchi pe parchet si sa se apuce de treaba.

Pentru un barbat remediul prescris de acelasi intelept era sa ia un topor si sa se apuce de taiat lemne, pana cand va simti epuizare fizica. Nu se va vindeca acea durere de inima dar in mod cert se va obtine un remediu.

Orice fel de durere de inima ati avea unul din primii pasi este sa va feriti de orice situatie defetista  care ar putea aparea in jurul dumneavoastra. 

Umpleti-va timpul!!!

O alta parte a leacului e sa lasati durerea sa circule in voie, nu incercati sa o opriti sau sa o alungati, aceasta practica nu fece altceva decat a indrepta atentia spre durere.


Nu uitati ca fericirea si tristetea se exclud una pe cealalta!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu