6 iulie 2012

Ho' oponopono....

Docrorul psiholog Ihaleakala Hew Len, a lucrat intr-un spital de boli mintale pentru criminalii psihopati. Acest psiholog a folosit o tehnica hawaiiana care a dus la vindecarea tuturor pacientilor.
Este intradevar socant sa auzi asa ceva, daramite sa mai si crezi!
Exista multe sisteme de vindecare pe cai spirituale energetice etc. dar acest doctor a procedat cu totul diferit, a acceptat sa lucreze in spital dar fara sa vada pacientii, ci doar fisele lor.
Cerandu-le fisele a reusit sa se transpuna in situatia fiecaruia, a simtit furie frustrare, ura, greata, etc. pentru ca toti erau oameni care comisesera acte de violenta.
S-a uitat la acele fise si a notat ce simtea,apoi si-a ridicat sentimentele catre cer, catre ceea ce se numeste Divinitate. Si a spus urmatoarele cuvinte: imi pare raute rog, iarta-ma, multumesc, te iubesc.

El pleaca de la ideea ca noi ne creem propria realitate, fiind constienti de asta sau nu, in concluzie daca noi suntem fauritorii propriei noastre lumi, prezenta unui  om bolnav, nefericit, etc.  oare nu inseamna ca suntem raspunzatori pentru situatia lui? Mesajul transmis este ca suntem raspunzatori pentru orice om care exista la momentul actual in viata  noastra...
Stiu ca e o chestiune greu de digerat dar....
De fapt nu creem persoana ca atare ci experienta pe care o presupune prezenta acelei persoane in existenta noastra.
El formula un fel de petitie catre Divinitate, D-zeu sau cum vreti sa-i mai spuneti.

Imi pare rau- nu stiu ce anume din mine a participat la crearea acestei persoane, dar accept ca ea se afla in viata mea.

Te rog, iarta-ma pentru ce am facut in viata in trecut si in prezent, nu sunt constient de ce am facut.

Iti multumesc pentru ca ai grija de acest lucru, iti multumesc ca ma purifici si ca ai grija de intreaga situatie.

Te iubesc, nu rostea acest cuvant gandindu-se la sine sau la acea persoana ci i se adresa Divinitatii, lui Dumnezeu. Rostea te iubesc, procedand astfel intra intr-o stare de supunere.

In doi ani au fost externati toti pacientii...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu