22 septembrie 2011

Exces de informatie

Traim vremurile evolutiei...eterna si fascinanta noastra tarisoara a devenit tot mai aglomerata de tot felul de informatii din toate domeniile ceea ce o face si mai fascinanta decat se prezenta anterior, informatiile au infruntat furtunile oceanelor, reflectarea orbitoare a soarelui in apele marilor si au rabdat de sete prin desert, toate aceste cu un scop nobil, acela de a ajunge la noi!!!
Ei...si daca tot sunt aici, ce facem noi cu ele?; de cele mai multe ori NIMIC!
Sa luam spre exemplu dezvoltarea personala care inseamna mult mai mult decat pare, FENG SHUI, NLP, ARTE MARTIALE, HIPNOZA, REIKI, LEGEA ATRACTIEI...CD-uri,carti traineri,cursuri, bootcamp-uri...de unde incep???
Sa spunem ca te hotarasti sa mergi la un curs,oricare ar fi natura lui, stai acolo 4-5 zile unde ai cel putin 5 ore de training zilnic pe multele si diversificatele cai ale dezvoltarii personale...informatia?; ohoo multa sau mai bine zis foarte multa, dar este interesanta ideea de a fi acolo, oi vedea tu cu ce ramai...retii cateva idei care ti se par interesante, iti faci cateva cunostinte si te intorci acolo de unde ai plecat...ca sa traiesti LA FEL!

Mergem la un curs de dezvoltare personala pentru ca ne dorim schimbarea! Ea se va infaptui chiar dupa aceea, si totusi...
100 de tehnici predate te vor face sa retii, cate oare? Iar din cate ai retinut pe cate le si exersezi? cat la % din ceea ce ai invatat pui in practica?
Vreau sa spun ca daca informatia este in exces scad sansele de a retine ceva din acea informatie. Haideti sa luam lucrurile pe rand si in ordine, doar asa dezvoltarea noastra se va putea produce, doar asa vom deveni artisti pe scena schimbarii, doar asa vom pasi spre mult ravnitul SUCCES!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu